Synerg-e kiest Jobdigger om producten verder te verbeteren

Synerg-e is een samenwerking aangegaan met Jobdigger om haar productportfolio verder te verbeteren. De data van Jobdigger wordt ingezet voor alle pakketten die Synerg-e aanbiedt, zoals e-Matcher en e-Coacher, waarmee hun klanten direct grip krijgen op hun HR-dienstverlening. Jobdigger is een in Arnhem gevestigde organisatie en verzamelt vacatures van het gehele Nederlandse web.

De data van Jobdigger wordt geïntegreerd in de totaalpakketten die Synerg-e aanbiedt binnen de uitzendbranche. Gebruikers van e-Matcher en e-Coacher krijgen inzicht in zowel de bedrijfs- als kandidatenkant van de arbeidsmarkt. Binnen seconden worden verschillende gegevens en datastromen aan elkaar gekoppeld en vertaald naar direct bruikbare informatie over leads, openstaande vacatures en de kansen van kandidaten. “Dit is de nieuwe wereld,” aldus Patrick Ligthart, directeur van Synerg-e, “Binnen seconden worden bijvoorbeeld KvK-gegevens gekoppeld aan openstaande vacatures en met E-Matcher kunnen daar gelijk geschikte kandidaten bij gezocht worden. Bovendien is het hele traject van begin tot eind digitaal te volgen.”

Patrick vervolgt: “We hebben bewust voor Jobdigger gekozen omdat ze de beste resultaten leveren en veel tijd steken in Research & Development. Ze denken met de klant mee, zijn innovatief en zijn, net als wij, altijd bezig om hun product te verbeteren en verder te ontwikkelen. Ik ben ervan overtuigd dat we gezamenlijk mooie producten gaan maken.”

Björn Hijmans, mede oprichter van Jobdigger, is erg gecharmeerd van de werkwijze van Synerg-e: “Wij kunnen ons helemaal vinden in de bedrijfsfilosofie van Synerg-e, die erg technisch gedreven is en waarbij het product centraal staat. Synerg-e biedt bedrijven een totaaloplossing van begin tot eind en steekt veel tijd in de continue verbetering van haar producten.”

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!