Nieuwsbrief: We zijn verhuisd!

Jobdigger blijft vernieuwen in 2017

In onze laatste nieuwsbrief kondigden we al aan dat we onze bestaande web-interface flink hebben aangepakt. Een gedeelte van onze bestaande klanten is hiermee al aan de slag en profiteert van de gebruiksvriendelijkheid en responsiveness van onze nieuwe site. Voor beginnende gebruikers hebben we twee instructievideo’s gemaakt die ingaan op het maken van leadlijsten en marktanalyses.

Ons doel is om aan het eind van het jaar onze gehele klantendatabase te laten kennismaken met de nieuwe interface en de extra mogelijkheden. Wil je nu al aan de slag? Neem dan contact met ons op.

Het DoelgroepDashboard

Om recruiters te helpen met doelgroepinformatie, heeft Jobdigger samen met Intelligence Group het DoelgroepDashboard ontwikkeld. Een dashboard dat direct en online in alle actuele doelgroepinformatie voorziet. Met alleen het invullen van de functienaam, geeft het dashboard binnen enkele seconden toegang tot realtime data van de kandidaat en de markt waarin men zich bevindt. Er is ook de mogelijkheid om in te zoomen op regio en/of sector. De drie basisonderwerpen van het DoelgroepDashboard zijn Markt, Kandidaat en Vacature. Binnen Markt krijgt de gebruiker inzicht in de specifieke arbeidsvraag en -aanbod in de relevante markt. Het segment Kandidaat geeft inzicht in hoe een recruiter een kandidaat kan bereiken of in beweging kan krijgen. Het onderwerp Vacature geeft inzicht in vergelijkende en goed scorende vacatures, ter inspiratie of voor commerciële doeleinden.

Nieuwe klanten

De afgelopen periode hebben wij een scala aan nieuwe klanten en partners mogen verwelkomen. Wij zijn trots om o.a. te mogen werken voor De PersgroepManpowerGroupPrio EngineeringJobs RepublicRecruitz.ioDecomDB-WorkCoulant InterimLaborijnGoodijk en met Carerix.

Integratie Carerix

Met gepaste trots kunnen we melden dat we voor onze klant Iduet een integratie mogelijk hebben gemaakt tussen onze data en het Carerix Applicant Tracking System. Voor arbeidsmarktprofessionals die zowel Jobdigger als Carerix gebruiken is het nu mogelijk om aparte vacatures op te slaan als lead, maar ook om gemaakte zoekprofielen structureel als leads te laten verschijnen in Carerix.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!