Jobdigger zet de nieuwste functies nogmaals op een rijtje

Blijf op de hoogte van alle nieuwe functies in Jobdigger

Bij Jobdigger hoeven onze klanten geen nieuwe versies te downloaden en te installeren; even opnieuw inloggen en de nieuwe functies kunnen direct gebruikt worden. Zodra er een nieuwe feature beschikbaar is, laten we dit weten via ons netwerk op LinkedIn. Hierbij de nieuwste functies nogmaals op een rijtje:

  • Voer meerdere functietitels tegelijkertijd in de zoekbalk in en ontvang vacatures en arbeidsmarktinformatie in één overzicht.
  • Exporteer je markt- en bedrijfsanalyses naar PDF en/of PowerPoint en gebruik ze, ter ondersteuning, in een presentatie of een gesprek.
  • Exporteer een overzicht van bedrijven en hun aantal uitgezette vacatures van een gewenste functietitel.
  • Maak je zoekopdracht nog gerichter door op postcode of postcode gebied (bijv. 7300-7399) te zoeken.
  • Jobdigger Outplacement: zowel de loopbaanadviseur als de cliënt kunnen nu acties aan vacatures toevoegen waardoor je eenvoudig het overzicht in het sollicitatietraject behoudt.
  • Jobdigger Outplacement: er is nu een caseload per loopbaanadviseur beschikbaar waarin je al je cliënten kunt beheren en volgen.

Jobdigger staat op de Recruitment Tech Demo_Day – 7 juni 2018

Dit jaar doet Jobdigger ook mee aan de Recruitment Tech Demo_Day! Hét event om je concreet te oriënteren op de technologie die jouw recruitment kan boosten. Ontdek in hoeverre wij jou, als recruiter, kunnen helpen met het verschaffen van data over de vraag- en aanbodkant van de arbeidsmarkt en hoe je deze data zelf kunt omzetten naar markt- en bedrijfsanalyses. Zo krijg jij direct inzicht in wat er op de arbeidsmarkt, per functie, speelt. Hierdoor weet je welke wervingsstrategie je moet toepassen om snel en efficiënt te kunnen werven. Wil je alvast meer weten, neem dan gerust contact met ons op of vraag online een demo aan.

De afgelopen maanden hebben we natuurlijk niet stil gezeten

Zo hebben we het 1-jarig jubileum van ons nieuwste product, het DoelgroepenDashboard, gevierd. We hebben deelgenomen aan de Werf& Webinar Week en het DoelgroepenDashboard gebruikersevenement georganiseerd. Tenslotte, hebben we onze Jobdigger Outplacement klant UAF, Stichting voor Vluchteling-Studenten, met een persbericht in de schijnwerpers gezet en zijn we blij dat we ze kunnen ondersteunen in de zoektocht naar kansen op de arbeidsmarkt.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!