Jobdigger voor Outplacement

Jobdigger ondersteunt loopbaanadviseurs, jobcoaches en outplacementbureaus in het loopbaan- of outplacementtraject: we maken het begeleiden van cliënten gemakkelijker en we vergroten de kans op het vinden van een geschikte baan.

Jobdigger is een vacaturezoekmachine voor arbeidsmarktprofessionals en maakt de gehele online arbeidsmarkt inzichtelijk. Andere bronnen, zoals Google, leggen maar een deel van de online vacaturemarkt bloot. Wij verzamelen vacatures van het gehele Nederlandse web, inclusief jobboards, social media en corporate websites. Alle vacatures worden door ons ontdubbeld en verrijkt met gegevens uit andere bronnen.

Jobdigger biedt jou verschillende zoekmogelijkheden waarmee je gemakkelijk en snel inzicht in het gehele vacature-aanbod op het Nederlandse web krijgt. Ga zelf of samen met je cliënt op zoek naar kansrijke en actuele vacatures. Of activeer je cliënt en geef hem een login, zodat hij zelf kan zoeken. Stel e-mailalerts in voor je gewenste zoekprofielen en word dagelijks of wekelijks op de hoogte gehouden van de nieuwste vacatures. Jobdigger slaat automatisch het zoekgedrag van de kandidaat op, zodat jij hier inzicht in krijgt en hem beter kunt begeleiden en stimuleren. Deze analyses zijn te downloaden in PDF of Word. Je cliënt kan tevens een status aan elke vacature geven dat hem helpt het overzicht in zijn sollicitatietraject te behouden.

Naast het vinden van relevante vacatures, analyseer je met Jobdigger in een paar klikken interessante bedrijven en de markt. Zo bepaal je gemakkelijk kansrijke beroepen die geschikt zijn voor jouw doelgroep, maar identificeer je ook langer openstaande en moeilijk vervulbare vacatures. Download deze analyses in PDF, Powerpoint of Word en gebruik ze, ter ondersteuning, in een gesprek of voor een presentatie.

Wil jij met eigen ogen zien in hoeverre Jobdigger gebruikersvriendelijk is en je kan ondersteunen in je werkzaamheden? Vraag dan nu een gratis demo aan. Wil je in eerste instantie liever persoonlijk kennis met ons maken? Bel ons dan op 026-2022169.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!