Nieuwsoverzicht

Jobdigger Loopbaan: nieuwe features beschikbaar

 

De afgelopen tijd hebben we aantal nieuwe features aan Jobdigger Loopbaan toegevoegd. 

 

Kandidaat koppelen aan 2 coaches

Wij bieden vanaf nu de optie aan coaches om je kandidaat aan een andere coach te koppelen. Deze optie is zowel in de nieuwe als in de oude versie van Jobdigger Loopbaan beschikbaar. Dit is handig wanneer de coach voor langere tijd afwezig is of wanneer een kandidaat door meerdere coaches wordt begeleidt. 

Op verzoek activeren we deze optie en wordt deze zichtbaar in je account. Als je interesse hebt, stuur dan een mailtje naar support@jobdigger.nl of bel ons op 026 20 22 169.

 

Download overzicht LDC-testen nu beschikbaar in je account

In de nieuwe versie van Jobdigger Loopbaan kun je gebruik maken van de loopbaantesten van onze partner LDC. Vanaf nu is er een duidelijk overzicht van de testen en de bijbehorende tarieven beschikbaar dat je direct kunt downloaden vanuit je account. Deze testen zijn ingedeeld in verschillende fases: oriëntatiefase, verkenningsfase, verdiepingsfase en duurzame inzetbaarheid. 

Dit overzicht is terug te vinden bij de instellingen in je account: klik op je initialen rechtsboven in het scherm, vervolgens op het tandwieltje en als laatste op Prijslijst loopbaantesten

Het overzicht van loopbaantesten wordt uiteraard ook zichtbaar als je op de knop Testen klaarzetten klikt, achter de naam van de kandidaat in je caseload.