Gebruik jij het DoelgroepenDashboard al?

DoelgroepenDashboard zeer succesvol

Afgelopen jaar heeft Jobdigger samen met Intelligence Group het DoelgroepenDashboard ontwikkeld. Na de introductie is het ongekend succesvol gebleken. Voor onze klanten is het dashboard ideaal omdat het hen direct en online in alle actuele doelgroepinformatie voorziet. Met alleen het invullen van de functienaam, geeft het dashboard binnen enkele seconden toegang tot realtime data van de kandidaat en de markt waarin men zich bevindt. Er is ook de mogelijkheid om in te zoomen op regio en/of sector. Interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie.

Nieuwe klanten

Wij zijn trots op het feit dat we de afgelopen periode een groot aantal nieuwe klanten hebben mogen verwelkomen. Onder andere AWVN, Valor Profs Nederland, Lift, Kadaster, Wolters Kluwer, Adecco, de Politieacademie, Stork, Brunel, Compagnon, Ambitious People en de Belastingdienst werken sinds kort met Jobdigger of het DoelgroepenDashboard.

In de media

Het artikel dat Intelligence Group op basis van onze data maakte over de toename van het gebruik van het woord arbeidsmarkttoeslag is afgelopen maand flink opgepakt in de media, onder andere door de Telegraaf. Op de hoogte blijven van onze laatste nieuws? Volg ons op LinkedIn, Facebook of Twitter.

Jobdigger zelf gratis proberen?

Je kunt Jobdigger op verschillende manieren gebruiken. Sommige van onze klanten gebruiken Jobdigger bijvoorbeeld geïntegreerd in Carerix, VacatureVerbeteraar of Doelgroependashboard. Anderen hebben genoeg aan de browser based versie. Meer weten wat de ideale versie voor jou is of wil je het eerst zelf proberen? Dat kan! Meld je nu aan via onze site en probeer Jobdigger twee weken gratis.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!