Nieuwsoverzicht

Eindejaarsactie DoelgroepenDashboard

Terugkijken op 2017

Bij Jobdigger kijken we het liefst vooruit, maar in de tijd tussen de pepernoten en de oliebollen gunnen we onszelf heel even de tijd om achterom te kijken. Het afgelopen jaar is er veel veranderd aan Jobdigger; voor de gebruiker, maar ook qua techniek. Alle gebruikers maken nu bijvoorbeeld gebruik van onze vernieuwde web-interface, waarbij de focus ligt op gebruiksvriendelijkheid en responsiveness. Ook is het nu mogelijk om bedrijven geautomatiseerd te volgen en klanten van Carerix kunnen nu ook Jobdigger geïntegreerd in hun vertrouwde omgeving bekijken. Tot slot was 2017 natuurlijk het jaar van het DoelgroepenDashboard, dat na de introductie ongekend succesvol is gebleken.

Verbeteringen in Jobdigger

We zijn altijd bezig om onze gebruiksvriendelijkheid te verbeteren. Waar het voorheen al mogelijk was om direct marktanalyses uit te draaien als PDF of Word-bestand, kun je ze nu ook eenvoudig met één muisklik exporteren als PowerPoint-presentatie. Geef je de voorkeur aan Excel? Ruwe data kan ook direct geëxporteerd worden vanuit Jobdigger naar een Excel-bestand. Naast marktanalyses kan het ook relevant zijn om bewegingen van specifieke bedrijven te volgen op de arbeidsmarkt. Maak een bedrijfsanalyse in Jobdigger en exporteer hem naar je gekozen bestand, zodat je altijd goed voorbereid het gesprek aangaat.

In de media

Erik Leerkes, mede-oprichter van Jobdigger, was dit jaar te gast bij Recruitment TV. In zijn interview legt hij haarfijn uit wat de toegevoegde waarde is van de data van Jobdigger en hoe bijvoorbeeld het DoelgroepenDashboard precies werkt. Op de hoogte blijven van onze laatste nieuws? Volg ons op LinkedInFacebook of Twitter.

Eindejaarsactie DoelgroepenDashboard

Het DoelgroepenDashboard voorziet steeds meer van onze klanten van de meest actuele en complete doelgroepinformatie. Om het jaar goed te beginnen krijgen nieuwe klanten die voor eind januari besluiten om het DoelgroepenDashboard af te nemen een maand gratis erbij! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie.

Tussen kerst en oud & nieuw is Jobdigger gesloten. In noodgevallen kunt u altijd contact opnemen met uw contactpersoon of mailen naar support@jobdigger.nl.