De webinars Jobdigger Leads gaan weer van start!

De reeks webinars voor Jobdigger Leads bestaat uit 3 delen, begint om 10.00 uur en duurt ongeveer 20 minuten. In elk deel behandelen we een aantal aspecten en geven we je tips and tricks. Dankzij deze nieuwe inzichten en handvatten vind je meer interessante leads, meer passende vacatures voor je kandidaat en weet je hoe je een potentiële opdrachtgever kunt overtuigen.

Meld je nu aan voor de onderstaande webinars!

Deel II: hoe vergroot ik mijn kansen om potentiële opdrachtgevers te overtuigen of om kandidaten te plaatsen?

In deze webinar laten we je zien hoe je door middel van onze marktanalyses een duidelijk beeld krijgt van de arbeidsmarkt in jouw regio of sector. En hoe je dit kunt gebruiken om potentiële opdrachtgevers te overtuigen dat jouw organisatie de juiste partij is om mee in zee te gaan. De marktanalyses zijn ook voor recruiters essentieel; hiermee kunnen zij namelijk bepalen of de functie en bijbehorende vacatures passen bij een kandidaat.

26 februari 2020 – 10.00 uur: Aanmelden

Deel III: hoe breng ik interessante prospects en mijn concurrenten in kaart?

In deze webinar laten we je zien hoe je door middel van onze bedrijfsanalyses een portfolio kan opbouwen van bestaande klanten, prospects en concurrenten. Je krijgt inzicht in de grootste werkgevers binnen jouw sector of regio en van de activiteiten van elk bedrijf. Ook kun je bedrijven volgen om hun ontwikkelingen in de gaten te houden

25 maart 2020 – 10.00 uur: Aanmelden

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Zoeken maar.