Jobdigger Loopbaan

De juiste kandidaat op de juiste plek

Als er sprake is van een wens om een andere invulling te geven aan een loopbaan, dan kan Jobdigger hier zowel de adviseur als de kandidaat in ondersteunen. Jobdigger Loopbaan maakt het vinden van een baan gemakkelijker en kan tijdens het gehele loopbaantraject ingezet worden. Je hebt altijd en overal een duidelijk beeld van de (lokale) arbeidsmarkt van je kandidaat en direct toegang tot alle vacatures van het Nederlandse web. Je bespaart bovendien tijd op vastlegging en administratieve werkzaamheden dankzij de automatische dossiervorming.


Vind actuele en passende vacatures of laat je kandidaat zelf zoeken

Jij en je kandidaat hebben direct toegang tot alle online gepubliceerde vacatures op het Nederlandse web. Het sollicitatieoverzicht helpt je kandidaat het overzicht in zijn sollicitatietraject te behouden.

Altijd en overal een duidelijk beeld van de arbeidsmarkt van je kandidaat

Richt je naast het vraagstuk ‘wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik’ ook op de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Toets de wensen van je cliënt aan de realiteit van de arbeidsmarkt: identificeer schaarse beroepen en ontdek aanverwante beroepen die wél kansrijk zijn.


Laat je cliënt netwerken met werkgevers in zijn regio

Welke interessante werkgevers en intermediairs zitten er in de regio van je kandidaat? Welke vacatures zetten ze uit en hoeveel? Laat je kandidaat zich bekend maken bij deze bedrijven en zich inschrijven bij de meest interessante intermediairs.


Automatische dossiervorming

Bespaar tijd op vastlegging en andere administratieve werkzaamheden. De activiteiten van je cliënt worden automatisch in zijn logboek opgeslagen. Onderbouw aan de hand van het logboek je advies, download het logboek, vul het aan met je eigen gegevens en/of stuur het door naar je opdrachtgever.


Ontvang de meest actuele vacatures per e-mail

Stel een automatische zoekmelding in en ontvang de meest actuele vacatures van jouw zoekprofiel in je inbox. Zo word je op de hoogte gehouden wanneer er nieuwe vacatures van jouw zoekopdracht op het Nederlandse web zijn geplaatst.

Benieuwd wat Jobdigger voor jouw organisatie kan betekenen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een online demo aan. We bieden je tevens de mogelijkheid om Jobdigger Loopbaan 1 week gratis uit te proberen.

We maken graag een offerte op maat op basis van jouw specifieke behoeftes. Jobdigger Loopbaan is zowel standalone te gebruiken als gekoppeld of geïntegreerd in je cliëntvolgsysteem.

Online demo aanvragen

Referenties

 • Perspectief

  Het systeem is aangepast op onze wensen en eisen en werkt in de praktijk heel gemakkelijk. Ik ben ervan overtuigd dat Jobdigger veel vacatures boven tafel krijgt die we anders niet hadden gevonden.

  Sylvia uit Beijerse, Perspectief groep
 • Step by Step Priority

 • 50 Company

 • Enrout

  Naast een prettige samenwerking levert Jobdigger een eenvoudig en slim systeem met direct toegang tot relevante vacatures. Niet alleen voor onze cliënten een goede ondersteuning maar ook voor onze jobhunters een effectief instrument om toegang te krijgen tot geschikte vacatures.

  Olaff Smit, Enroute
 • Matchforce

 • UAF

 • Kansen aan zet

  Als mobiliteitsadviseur bij het Radboudumc maak ik graag gebruik van Jobdigger. Het helpt de medewerkers die op zoek zijn naar een nieuwe functie om op een overzichtelijke manier naar vacatures te zoeken, maar ook extra informatie te verkrijgen over arbeidsmarktkansen in hun regio. Jobdigger geeft mij inzicht in wat er op de arbeidsmarkt speelt en ik gebruik het om mijn adviezen te onderbouwen.

  Monique Kropman, Radboud UMC
 • Bureau Hartebaan

 • BLCC

 • Elqui

  Jobdigger is een toegankelijk en prettig systeem, dat een goede ondersteuning biedt voor onze cliënten bij hun zoektocht naar een andere baan. We zijn ervan overtuigd dat zij met behulp van Jobdigger sneller en effectiever de baan kunnen vinden die bij hun talenten past.

  Ellen Hobers, Elqui