Jobdigger Leadgeneratie

Leads en direct inzicht in de arbeidsmarkt

Wij leveren je actuele en relevante leads in verschillende te downloaden bestanden. Hiernaast, geven we je inzicht in de vraagkant van de arbeidsmarkt en in de activiteiten van je concurrenten en klanten.

Verzamel leads

Bekijk actuele en ontdubbelde vacatures, gevonden op Nederlandse corporate websites, jobboards en social media.

Genereer leadlijsten

Download adhoc leadlijsten of ontvang deze automatisch als Excel document.

Monitor klanten en concurrenten

Bekijk alle open en gesloten vacatures van je klanten en/of concurrenten. Blijf op de hoogte van hun activiteiten en krijg inzicht in jouw marktpositie en in hoe je je kunt onderscheiden van je concurrenten.

Analyseer de markt

Identificeer langer openstaande en/of moeilijk vervulbare vacatures, zodat je weet welke talenten schaars zijn in jouw regio. Definieer en onderbouw je verwachtingsmanagement naar je interne/externe opdrachtgever of potentiële klant.

Ontvang e-mail alerts

Stel een e-mail alert in en wees altijd als eerste op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures.

Benieuwd wat Jobdigger voor jouw organisatie kan betekenen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een online demo aan.

We maken graag een offerte op maat op basis van jouw specifieke behoeftes. Jobdigger Leadgeneratie is zowel standalone te gebruiken als gekoppeld of geïntegreerd in je ATS systeem.

Online demo aanvragen

Referenties

 • Personato

  Het DoelgroepenDashboard helpt ons om onze relaties op een doortastende manier mee te nemen in de recruitmentkeuzes die we samen met hun maken. Dit o.b.v. realtime data die wij door het dashboard zelf op functie, branche, regio en ervaringsniveau kunnen toesplitsen.

  Jeroen Heijligers - Personato
 • Randstad Groep

  Het is voor ons heel belangrijk dat we in Jobdigger een partner hebben waarmee we constructief kunnen samenwerken. Medewerkers zijn professionele gesprekspartners, die meedenken over ingewikkelde vraagstukken. Hun open houding en diepgaande kennis maakt de communicatie bovendien erg helder en plezierig.

  Bart van Krimpen, Randstad Groep
 • Luba

  Jobdigger geeft ons de mogelijkheid om op een eenvoudige manier de meest recente vacatures te vinden. Los van deze waardevolle functionaliteit valt vooral de prettige samenwerking op. Jobdigger denkt écht met ons mee om alle mogelijkheden maximaal te benutten. Ze adviseert niet om zoveel mogelijk te verkopen, maar om zo goed mogelijk te voorzien in onze wensen.

  Ferry Kort, Luba Uitzendbureau
 • Covebo Uitzendgroep

 • ManpowerGroup

  ManpowerGroup ziet Jobdigger als een volwaardige business-partner in de digitalisering van de arbeidsmarkt. De data van Jobdigger helpt ons dagelijks om ingewikkelde arbeidsmarktgerelateerde vraagstukken te beantwoorden. De combinatie van betrouwbare data en gebruiksgemak zorgt ervoor dat onze collega’s marktanalyses maken in een handomdraai. De mensen achter Jobdigger denken bovendien pro-actief mee aan oplossingen voor problemen die eerder onoplosbaar leken, maar nu binnen bereik zijn.

  Bas de Ruijter - ManpowerGroup
 • Jackling Engineering

  Jobdigger is veel meer dan een standaarddienst. De mensen bij Jobdigger zijn voor mij gelijkwaardige partners in het vinden van nieuwe kansen en ontwikkelingen in de markt. De data is van hoge kwaliteit en doordat ze er met een nieuw perspectief naar kijken, komen ze met andersoortige oplossingen.

  Jacco Vingerling, JACkLING engineering BV
 • Persgroep Employment Solutions

 • YoungCapital

  Wij hebben de keuze voor Jobdigger gemaakt, omdat het een erg gebruiksvriendelijke tool is. Ook de exceloverzichten die we dagelijks ontvangen, zijn heel duidelijk en direct toepasbaar. Verder ervaar ik het persoonlijke contact en de goede en snelle service als heel erg prettig! Bijkomend voordeel is dat de kosten lager zijn dan bij onze vorige leverancier. Kortom: Betere kwaliteit voor lagere kosten!

  Yvonne Karst - YoungCapital
 • Accord Uitzendbureau

  Jobdigger maakt het stukken makkelijker om te zoeken naar geschikte vacatures. Door de volledigheid van de verwerkte informatie en het continu checken op actualiteit kunnen we doelgerichter werken. In onze branche is efficiëntie in de werkwijze van groot belang en Jobdigger draagt daar zeker aan bij.

  Sven Prevoo, Accord Uitzendbureau
 • Timing