Personato ervaart gemak van Jobdigger in Bullhorn

Op verzoek van onze klanten bouwen we koppelingen met diverse ATS systemen. Zo hebben we voor onze klant Personato een koppeling met Bullhorn gemaakt. 

Personato recruiter en tevens Jobdigger-specialist Bram Jacobs liet me zien op welke manier Jobdigger in Bullhorn geïntegreerd is en wat de voordelen hiervan zijn.

Bullhorn is op zichzelf al een gebruikersvriendelijk ATS systeem waarin recruiters de cv’s van hun kandidaten gemakkelijk kunnen uploaden. Bullhorn koppelt vervolgens automatisch een functietitel aan elke kandidaat – deze kan handmatig door de recruiter worden aangepast -.

Wanneer Personato recruiters besluiten om Jobdigger Leadgeneratie in te zetten, openen ze deze direct in de Bullhorn omgeving. De functietitels die Bullhorn aan elke kandidaat heeft gekoppeld worden automatisch door Jobdigger overgenomen. Ook wordt bij de standplaats de postcode van de kandidaat automatisch ingevuld waardoor de lijst met geschikte vacatures voor de kandidaat direct wordt weergegeven. Zoekprofielen en zoekmeldingen worden net als bij de standalone versie op dezelfde manier ingesteld.

“Door gebruik te maken van Jobdigger hebben we een beter inzicht gekregen in de markt, de doelgroep en de juiste vacature…”

De data, onder andere verkregen uit Jobdigger, wordt voornamelijk door de recruiters gebruikt om hun onderbuikgevoel te toetsen en hun advies te onderbouwen. Op deze manier presenteren ze zichzelf als volwaardige gesprekspartners bij hun (potentiële) klanten.

Door gebruik te maken van Jobdigger hebben we een beter inzicht gekregen in de markt, de doelgroep en de juiste vacature. En deze data is nog sneller beschikbaar geworden door middel van de integratie’, legt Bram uit.

Dankzij integratie van Jobdigger in Bullhorn kunnen de recruiters van Personato in éénzelfde omgeving blijven werken, zonder te switchen naar de standalone versie van Jobdigger in een ander scherm. Bovendien zorgt de automatische invoer van functietitels en standplaatsen inderdaad voor tijdswinst waardoor de recruiters zich meer kunnen richten op waar ze goed in zijn: het werven van geschikte kandidaten voor hun klanten.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!